Voligop® Starter

Voligop® Starter

TÖBB MAKROELEMET TARTALMAZÓ, FOLYÉKONY SZERVETLEN TRÁGYA

Voligop® Starter - Nátrium- és klórmentes oldatműtrágya. Javasolt alkalmazás helyspecifikus szaktanács alapján.

A makro-, és mikroelemes starter műtrágya oldat formájának köszönhetően a növény szárazabb talajkörülmények között is a legmagasabb arányban képes hasznosítani a kijutatott oldott állapotban lévő hatóanyagokat. Valamennyi kultúrában elősegíti, gyorsítja a gyökérzet és a növény növekedését, még hideg talajok esetében is.

Javasolt alkalmazás: Alaptrágyázásra vetés előtt vagy vetéssel egymenetben 10-15 l/ha dózisban.  Levéltrágyaként való alkalmazása a megfelelő fenofázis megválasztása mellett 1-2% töménységben. Öntözőműtrágyaként 0,2%-ban zöldségnövények, dísznövények tápoldatozásához, palántaneveléshez és kiültetés utáni gyökeresedéshez. Gyümölcsfák, bogyósok virágzás- és kötődésjavításához virágzás előtti tápanyag utánpótlására csepegtető öntöző berendezéseken keresztül 0,2-0,5 % töménységben javasolt a készítmény alkalmazása.

Starter műtrágyázás és baktériumtrágyázás egymenetben: a jobb és gazdaságosabb hatás elérésének érdekében javasolt beilleszteni a növény termesztési technológiájába a folyékony Voligop® Starter műtrágya és a CoraZonit® baktériumtrágya együttes alkalmazását (5 + 10 l/ha). A kombinált kezelés keretében a Voligop® Starter és a CoraZonit® hatása összeadódva felerősödik, kiegészítik egymást.

Javasolt figyelni az alkalmazástechnológiai fegyelemre: megfelelő minőségű és hőmérsékletű víz, előzetes keverési próba, korlátozott számú összetevő a permetlében. Előkészítés és alkalmazás közben megfelelő védőkesztyű, védőruházat, arc- és szemvédő használata ajánlott.

További részletes szaktanácsok katalógusunkban olvashatók: https://www.corax-bioner.hu/katalogus.

Kiszerelések: 20L;1000L