Biocid üzletág

A Corax-Bioner Zrt. - korábban egyik jogelődje, a Corax Kft. - a szúnyogok elleni védekezések meghatározó szereplője több évtizede.

A csípőszúnyogok számos térségben ellehetetlenítik a szabadban való nyugodt tartózkodást, emellett betegségterjesztő szerepük is egyre inkább előtérbe kerül. Az ellenük való védekezés elsősorban életminőségi, turisztikai okokból történik, ritkábban közegészségügyi érdekből.

A biocid üzletág keretében a kémiai kezelésekhez saját gyártású irtószert forgalmazunk, továbbá biológiai szúnyoggyérítéshez az EU területén jelenleg engedélyezett egyetlen készítményt árusítjuk. Cégünk vállalja továbbá a szúnyoggyérítések kivitelezését is, amelyet minden engedélyezett technológiával (légi és földi kémiai imágóirtás, valamint biológiai lárvagyérítés) képesek vagyunk elvégezni. A kezelésekhez kizárólag az EU által jóváhagyott hatóanyagokból előállított, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által engedélyezett biocid készítményeket használunk, melyek emberre és melegvérű állatokra nem jelentenek kockázatot.

Kapcsolat: Koscsó Fanni (koscso.fanni@corax-bioner.hu); Mobil: (+36)30 268-3739
                    Fekete Gábor vezérigazgató (fekete.gabor@corax-bioner.hu)