Voligop® Sulfo-N

Voligop® Sulfo-N

EGYETLEN MAKROELEMET TARTALMAZÓ, FOLYÉKONY SZERVETLEN TRÁGYA

Voligop® Sulfo-N - Nátrium- és klórmentes oldatműtrágya. Felhasználható valamennyi kultúrában helyspecifikus szaktanács alapján, az időszerű növényvédelmi kezeléssel egymenetben.

A növények nitrogénigénye a zöldtömeg növekedésével és a termésképződéssel arányosan növekszik. Általában szántóföldi növényeknél 2-3 valódi lombleveles kortól 4-8 l/ha, intenzív gyümölcstermesztésben 5-10 l/ha, kertészeti kultúrákban és zöldségfélékben a kiültetést követően 2-3 héttel 6-8 l/ha, szőlőben 3-6 l/ha a javasolt dózis az adott növény igényének és fenológiai fázisának megfelelően. A termék alkalmas a nitrogénműtrágya-oldatok kéntartalmának hatékony növelésére is 5-6 l/ha dózisban, illetve jól kiegészíti a BIOSOL® VADRIASZTÓ termék vadkármérséklő hatását (1,5 % BIOSOL® VADRIASZTÓ és 0,5 % Voligop® Sulfo N 2-300 l vízben feloldva).

Javasolt figyelni az alkalmazástechnológiai fegyelemre: megfelelő minőségű és hőmérsékletű víz, előzetes keverési próba, korlátozott számú összetevő a permetlében. Előkészítés és alkalmazás közben megfelelő védőkesztyű, védőruházat, arc- és szemvédő használata ajánlott.

Nem keverhető ásványiolaj- vagy szulfáttartalmú termékekkel!

További részletes szaktanácsok katalógusunkban olvashatók: https://www.corax-bioner.hu/katalogus.

Kiszerelések: 20L;1000L