BIO Voligop® Bór

BIOVoligop® Bór

BIO Voligop® Bór

TÖBB MIKROELEMET TARTALMAZÓ SZERVETLEN TRÁGYA

bio Voligop® Bór - Nátrium- és klórmentes oldatműtrágya.

Javasolt felhasználás: helyspecifikus szaktanács alapján, 0,5-1,5 %-os töménységben. Szántóföldi és kertészeti kultúrákban általában 1-3 l/ha, gyümölcstermesztésben pedig 3-5 l/ha dózisban javasolt a termék kijuttatása az adott növény igényének és fenológiai fázisának megfelelően, az esedékes növényvédelmi kezeléssel egymenetben.

A bór minden növény számára esszenciális mikroelem, elősegíti a terméskötődést. Kizárólag megfelelő mennyiségű bór jelenlétében lesz a kalcium a tartószövetek építőköve! A bórt a növény nem képes tárolni, ezért a bórigényes növényeknél ezt folyamatosan adagolni kell. Bórigényes növények a következők: hagyma, fokhagyma, repce, cukorrépa, napraforgó, alma, körte, őszibarack, szilva, dió, mogyoró, mandula, gesztenye, pisztácia, málna, szamóca, szőlő, mák, káposzta, karalábé, karfiol, kabakosok, burgonya, édesburgonya, paradicsom, borsó, bab, olajlen, olajretek, mustár, lucerna, kukorica, saláta, spenót, herefélék, földimogyoró.

A készítmény használata hagyományos és ökológiai gazdálkodásban egyaránt javasolt. Javasolt figyelni az alkalmazástechnológiai fegyelemre: megfelelő minőségű és hőmérsékletű víz, előzetes keverési próba, korlátozott számú összetevő a permetlében. Előkészítés és alkalmazás közben megfelelő védőkesztyű, védőruházat, arc- és szemvédő használata kötelező.

További részletes szaktanácsok katalógusunkban olvashatók: https://www.corax-bioner.hu/katalogus.

Kiszerelések: 5L;20L;1000L